Ştampile

Ștampile

Cărți de vizită

Cărți de vizită

Gravuri diverse

Gravuri
diverse

Etichete pe rola

Etichete și
stickere
 

Cani imprimate

Cupe și medalii

Certificate

Skip to Main Content »

Search Site

Compania

Ce este "Cariere STAMPILE EXPRESS"?

Firma TRODAT SRL s-a infiintat in anul 1993.
In zece ani de existenta pe piata stampilelor din Romania am reusit sa ajungem pe primul loc. Acest lucru a fost posibil datorita folosirii celor mai noi tehnologii, celor mai bune mateii prime si celor mai buni oameni. Numarul si calitatea clientilor nostrii spune multe despre ceea ce suntem. Ideea principala este ca suntem numarul 1 in domeniul stampilelor!

Acest lucru a fost posibil in primul rand datorita oamenilor care lucreaza in firma noastra. Oameni care vor sa fie in permanenta numarul 1. Aceasta datorita sistemului de prime care recompenseaza munca.
La noi angajatii nu vin doar sa ia salariu. Ei vor sa fie cei mai buni.

Deci: ce este "Cariere STAMPILE EXPRESS"?

Numarul anagajatilor nostri a crescut constant de la infiintare si pana in prezent, ajungand la peste 200. Cariere STAMPILE EXPRESS este in primul rand o metoda moderna de selectie a noilor angajati. Informatiile pe care ni le trimiteti sub forma de Curriculum Vitae vor fi organizate in asa fel incat fiecare aplicant sa aiba sanse egale cu celilalti. Nu exista nici o posibilitate de discriminare. Ceea ce i va diferentia pe aplicanti este nivelul educatiei si al experientei acumulate pana acum.
Pentru a avea maximum de sanse, completati absolut toate informatiile referitoare la educatia si experienta dumneavoastra.

Coşul meu

Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Magazine noi

Din 10 Iunie 2016
București
P-ța Alexandru Lahovari nr. 5A

Caută ştampila:

mm
mm
mm

Introduceţi codul tuşierei sau al ştampilei:

Best deal. Duo Deal.

DuoDeal R24

DuoDeal R30